Učitavanje događaja

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta 24. februara

24. februar 2018. 10.00 - 14.00

Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu organizuje Dan otvorenih vrata u subotu, 24. februara 2018. godine od 10 do 14 časova, tokom koga će svi zainteresovani budući studenti i njihovi pratioci, moći bliže da se upoznaju sa studijskim programima koje Fakultet realizuje, ali i sa njegovim radom i organizacijom, te aktivnostima centara kao što su prolećna škola statistike, prolećna škola arheologije, letnji kamp kineskog jezika itd.

Od 10 časova će biti organizovana dežurstva na svim odsecima, a od 11 časova će biti upriličen prijem za sve buduće studente u amfiteatru Fakulteta gde će ih pozdraviti dekanski tim i student prodekan, te će im biti predstavlјen Fakultet i prezentovan kratki film o nekadašnjim studentima koji su danas uspešni i ostvareni lјudi na svim meridijanima pod naslovom „Kuda posle Filozofskog?“

Od 12 do 14 časova svaki odsek će organizovati grupni prijem za svoje buduće studente gde će im detalјno biti predstavlјeni studijski programi i biti data uputstva za polaganje prijemnog ispita. Pored toga, moći će da prelistaju i udžbenike koje će koristiti tokom studija, kao i da razgovaraju sa aktivnim studentima i profesorima i saznaju sve što ih zanima u vezi sa studiranjem na Filozofskom fakultetu.

Pored navedenog, budući studenti i njihovi pratioci moći će da obiđu i pogledaju i interaktivnu izložbu „Filozofski fakultet u 21. veku“ napravlјenu u proširenoj realnosti, čiji je sadržaj vidlјiv samo pomoću pametnih telefona ili tableta.

Filozofski fakultet realizuje 50 akreditovanih studijskih programa na sva tri nivoa studija, a od ove godine i prve dvopredmetne studije Engleski jezik i književnost sa drugom stranom filologijom (ruskom, francuskom ili nemačkom).

Pozivamo sve zainteresovane da posete Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta i bolјe ga upoznaju.

Detalji

Datum:
24. februar 2018.
Vreme:
10.00 - 14.00